HÖJDEN AV LYCKA

Höjden av lycka kom idag tillsammans med vår goa brevbärare. Såg han gå upp på våran uppfart med ett stort blått paket i väskan och visste genast att det var till mig så rusade fram och mötte upp han vid dörren. Oh my. Att ett paket från familjen hemma kan göra en så glad. Allt låg fint inslaget i olika fina paket men ivrig som jag var hann jag inte fota förrän allt var upprivet. Fick hur som helst massa gott, fint och nödvändigt. TACK BÄSTA NI <3 

Friday night

 
Fredag fredag fredag. Snälla barn dagen till ära och under tiden de var på camp låg jag vid poolen i några timmar. När jag slutade vid 6-tiden åkte jag raka vägen till city där jag mötte upp Kajsa och Jonna för middag på Five Napkins. De hade utan tvekan den godaste hamburgaren jag någonsin smakat. Så tips tips tips!! Efter middagen gick vi över gatan för att kolla på filmen Lucy i vad som måste varit den skönaste biosalongen jag någonsin varit i. Stolarna var mer som soffor och allt kändes bara väldigt amerikanskt. Väldigt konstig film dock  men ändå helt okej. Grym fredag helt enkelt! 

HAPPINESS IS A STATE OF MIND

Lite blandade bilder från veckan som gått. Åter igen har dagarna rusat iväg och imorgon är det redan fredag. Välbehövligt och uppskattat med helg ska ni veta. Trots en del ledighet på dagarna har den är jobbveckan sugit något så fruktansvärt av lite olika anledningar. Tur är iallfall att här finns så fina vänner som livar upp en när allt inte alltid är på topp. Idag tex träffade jag Annelie över en froyo som sedan slutade i lite shopping där jag fick med mig två svarta tröjor hem. Som jag senare insåg såg nästan precis likadana ut. Samma modell, samma färg, lite annorlunda mönster. Men ack så fina båda två.  
 
Idag firar jag förövrigt 4 månader i staterna. Hej hopp va bra jag är! Tänkte slänga ihop en liten throwback inom en snar framtid för att se vad jag faktiskt hunnit med under dessa månaderna. Det må inte alltid vara lätt att jobba som au pair och bo i en annan familj men oj vad jag är glad för denna resan.