När man får den här videon skickat till sig <3

 
 
Åhhh skulle precis sova (är hos nya värdfamiljen nu) och så blir man taggad i den här videon som bästa Marta satt ihop. Snapchats från min, Martas, Kalis och Lillys sommar tillsammans. Bästa tjejerna!!!!!

At the airport

HEJ! Sitter i skrivande stund på flygplatsen i Denver och väntar på mitt nästa flyg till New Jersey. Det var tråkigt att säga hejdå till barnen men jag är seriöst så himla glad att vara ute från det huset och långt långt ifrån den mamman. Helt sjukt vad jag har fått vara med om senaste tiden. Usch att det finns så knäppa människor. Ska berätta om mina sista veckor i OC så fort jag är tillbaka i Montclair och hemma hos min nya värdfamilj.
 
I fredags flyttade jag iallafall ut från värdfamiljen och hem till Marta. Fredagen åkte  vi ut till några kompisar på ett militärcamp i Oceanside. Väldigt kul kväll som sent kommer glömmas. Vi var tillbaka runt 5.30 på morgonen och lördagen spenderdes med brunch i Corona del Mar, poolhäng, lite sista packning och häng med tjejerna. Jag, Kali och Marta var ute igårkväll också en sista gång i Huntington Beach så efter två timmars sömn körde de mig till flygplatsen klockan 6 imorse. Fick jättefin present av dem och grät en hel del. <3 Åh går inte att beskriva hur tråkigt jag tycker det är att lämna mina två besties här. Som tur är ses vi om inte allt för länge igen. Är så tacksam för allt de har gjort för mig. 
 
Nu börjar nästa äventyr i mitt liv. Visserligen i samma stad jag redan bott i en gång tidigare här i USA och jag är så himla taggad. Ska bli så kul att träffa min värdfamiljer i Montclair och få åka till NYC igen!! Hör av mig när jag är där. Har så mycket att berätta men nu måste jag gå på nästa flyg hem till New Jersey :))) 
 
 

Last week

 
 
Hej på er! Igår, tisdag, bestod dagens arbetspass mest utav att hänga vid poolen med lillkillen innan jag var off. Så fort jag hade slutat så fortsatte jag med packandet och sedan åkte jag hem till Marta för film och vinkväll som avslutades med att jag sov över där eftersom jag inte jobbar idag förrän vid 1. Bara idag och imorgon kvar här innan jag på fredag flyttar ut och hem till Marta istället. Längtar. Kommer spendera helgen där och trogligtvis måndag och tisdag. Beror lite på när min biljett bokas för har fortfarande inte fått den. Just nu går all min tid åt att hänga med vänner samt packa ihop mina saker. Det är verkligen mixed emotiens x1000 hos mig just nu. Så ledsen över att lämna min två favorittjejer här, OC och allt vad Cali innebär. Samtidigt är jag så taggad på att få komma till den nya familjen, träffa min gamla värdfamilj, bo i Montclair igen och framförallt hänga i NYC igen!!!