Huntington Beach night

Lite bilder från den fredagskvällen där vi började med grillfest/avskedsfest hos Lilly eftersom det var hennes sista helg. Buhuu :( Efter det åkte vi till Huntington Beach för utgång som minst sagt kommer bli en utgång vi sent kommer glömma. Körde sleepover hos Marta efteråt och när vi vaknade gjorde hon världens godaste frukost och så hängde utomhus på hennes uteplats och pratade om våran kväll. Bra helg <3 
 

Vad är det för kamera du har?

Svar: En CanonG15, Canon 1100D och Gopro är dem jag använder mest här i bloggen :)
Eva

hej! Jag har följt din blogg ett tag nu och tycker den är jättefin och bra! jag ska själv snart åka iväg som aupair och har därför en fråga till dig. Hur gamla har barnen varit som du har tagit hand om, och vilken ålder tycker du är ideal åldern när man ska åka som aupair?
Tack på förhand! :)

Hej!

Jag trillade in på din blogg lite av en händelse, och måste bara skriva ett par rader! Fantastiskt rolig blogg! Jag har själv varit Au Pair för en herrans massa år sedan (okej, åkte iväg för ca 8 år sedan), och det var verkligen det bästa jag har gjort någonsin. Förändrade hela mitt liv, och har påverkat allt jag har gjort sedan dess. Jag bloggade själv under min tid som Au Pair, men insåg nog inte vad roligt det skulle vara att ha de skriverierna kvar senare, för att kunna gå tillbaka och minnas. Själv använder jag mina gamla blogginlägg och anteckningar för att skriva en bok. :) Med det i åtanke -- fortsätt blogga! Kommer vara guld värt i framtiden. :) Hoppas att du får det fortsatt fantastiskt! Jag kikar nog in här igen. Jätterolig blgog verkligen.
Kom ihåg mig?