NY FAMILJ!

Okej, så nu när det är officiellt tänkte jag berätta att jag redan min första dag i rematch fick kontakt med en familj genom min gamla LCC i New Jersey. Efter telefonsamtal och lite sånt så har vi nu bestämt oss för att matcha. Jag kommer alltså att flytta tillbaka till SAMMA STÄLLE jag bodde på innan jag flyttade till OC. Inte bara samma ställe haha, kommer bo 3 hus från min gamla värdfamilj. Det är egentligen helt sjukt att jag ska flytta tillbaka dit men jag är så sjukt jäkla taggad faktiskt. Jag har saknat Montclair och New York City helt sjukt mycket så det ska bli så himla kul att få avsluta mina sista 3.5 månader där allting började. Jag kommer sakna Orange County extremt mycket också men det här känns lite meant to be. Jag får helt enkelt komma tillbaka hit under resemånaden och hälsa på mina vänner. Jag har verkligen hittat vänner för livet här och upplevt saker jag aldrig trodde jag skulle göra och jag är så tacksam för allt. Ångrar inte en sekund att jag valde den här familjen även fast det nu slutade i rematch, visst vi har inte alls haft den bästa relationen men allting annat har verkligen varit helt perfekt och det har gjort att det varit värt det. Nu har jag 12 dagar kvar här och dem ska jag ta tillvara på bästa sätt. Kommer som sagt bli jättetråkigt att lämna allt detta men är så sjukt taggad på NYC, träffa min gamla värdfamilj samt min nya familj som jag VET är en bra familj eftersom jag kände deras gamla au pairer. 
 
Jag kommer alltså bo hos en familj med mamma, pappa och två tjejer på 7 och 10 år. Första gången jag har två barn och inte tre barn att ta hand om så det känns lite spännande att se hur det här kommer bli. Särskilt att gå från 3 killar som jag har nu till 2 tjejer. Tänk, när min tid här är över då har jag lärt känna och lärt mig älska 8 barn som om dem vore mina egna syskon. 
 

Åh <3 Gud vad "liten" världen är ändå, att du får en familj där du kände deras au pair!

Svar: Ja verkligen! Helt sjukt liten värld! :)
Eva

Välkommen (tillbaka) till östkusten! Om jag ska vara ärlig så känns det helt galet att jag nu befinner mig på samma land och samma kust som någon jag följt dagligen i snart ett år. Och att jag nu uppfyller min dröm om att bo i USA och framförallt jobbar som en Au pair. :D

Wow hoppas det blir awesome där borta också :D
Kom ihåg mig?