December

Hallåå! Hur sjukt att det redan är december? 2015 har verkligen gått i rekordfart! Tiden går alldeles för fort just nu och det är därför uppdateringen varit svindålig. Har hunnit med så himla mycket senaste tiden att jag inte ens vet vart jag ska börja. Har ju bland annat haft en veckas semester förrförra veckan då min värdfamilj var i Tyskland. Det var en välbehövlig vecka som bestod utav utgångar i city, vin/ostkvällar, mysiga middagar, turistdagar i city, biokvällar, au pair möte, Thanksgiving firande, mys med gamla värdfamiljen och häng med vänner och tyvärr lite sjukdom därimellan. Grym vecka med andra ord! Förra veckan bestod utav jobb i vanlig ordning. Väldigt bra jobbvecka. Jobbar inte alls mycket, typ 30 min på morgonen, hämtar barnen vid 4 vid bussen och sen slutar jag runt 17.30 eller 18.00. Soft schema med andra ord. Är verkligen inne i en bra period jobbmässigt. Barnen är roliga och lätta och allt flyter på. Trots det så börjar jag nu acceptera att min tid här snart är över och för första gången så känns det faktiskt okej. Det känns okej att flytta hem snart. Det känns okej att min tid som au pair och mina nästan 2 år här i USA snart är slut. Jag är redo liksom. Taggad på att se vad som händer härnäst i livet. Om 12 dagar kommer nya au pairen och tar över. Vi jobbar ihop i några dagar för att jag ska visa henne hur allting fungerar. Det betyder att jag bara har 17 dagar kvar tills jag är klar som au pair och min resemånad börjar. Stannar här och firar jul innan jag flyger vidare till Cali.
 
Sitter och skiver detta från mobilen på bussen hem från city. Har haft en heldag i city tillsammans med vänner där vi har gått all in på att hitta julfeelingen och det lyckades vi med. Så himla fint i New York just nu med alla ljus överallt. Avslutade kvällen med Broadway föreställning där vi såg Lion King. Sjukt bra! Jag hade fått några biljetter gratis av min värdpappa så det var jättesnällt! Bilder från senaste veckorna kommer när jag kommer hem. Vill ni förresten få en liten inblick i min vardag så kan ni följa mig på snapchat där jag uppdaterar flitigt, heter evalopezjarl där. Så om ni är sugna på att se lite mer av mitt liv här och saker som inte kommer upp på bloggen följ mig där vettja :) 
 
Sneak peek från dagen. Alltså kan ni första att en byggnad i city (Saks på Fifth Avenue) är upplyst såhär? Så fint! Kom ihåg mig?