Snart slut på mitt äventyr

Hej hej! Nu är det onekligen inte lång tid jag har kvar och det är också därför jag absolut inte hunnit uppdatera om något alls. Jag har nu packat ner hela mitt rum och flyttat allting till gästrummet. På fredag kommer nya au pairen från Tyskland. Det är nästan helt sjukt vad mycket saker jag har. Kommer åka hem med 4 st resväskor (jag kom med två) så man kan ju minst sagt säga att jag samlat på mig en hel del under min tid här. Och då slängde jag ändå huuuur mycket som helst när jag flyttade till Cali samt när jag flyttade tillbaka hit till New Jersey. Hur som helst, denna helgen har bestått utav utgång i city i fredags tillsammans med Sofie, Cecilie och Nanna. Det har blivit extremt mycket utgångar varje helg men det gäller att passa på haha. Vi trillade i säng runt 6 på morgonen så det blev en lång sovmorgon i lördags. Sedan spenderade jag resten utav dagen med att handla julklappar och packa ner mitt rum samt packa till Cali. Två veckor exakt idag tills det bär av tillbaka till OC.
 
Idag har jag fortsatt julklappsletandet (har ju två värdfamiljer jag måste köpa till så det blir en hel del) och sen på kvällen åkte jag hem till min gamla familj på middag. Har ju redan lämnat dem en gång tidigare och även Montclair men på något sätt så känns det nästan jobbigare denna gång för nu vet jag att det är föralltid. Eller jag vet liksom inte nästa gång jag kommer åka och hälsa på dem.  När jag nattade ena pojken innan jag skulle gå hem ikväll så började han gråta när han hörde att jag skulle åka hem om så kort tid. Alltså söte. Kommer bli minst lika tråkigt att lämna min nuvarande familj också. Trots att jag bara bott hos dom i 4 månader så har vi kommit varandra väldigt nära och tjejerna jag tar hand om har även dom blivit som småsystrar. Jag hade aldrig någon familjerelation till familjen i Cali just för att jag inte kom överens med mamman och helst ville hålla mig undan henne men här i NJ så kan jag verkligen inte önskat mig bättre värdfamiljer. Trodde faktiskt aldrig när jag flyttade hit första gången att jag skulle få så bra relation med barnen och särskilt föräldrarna och jag är lyckligt lottad som hamnade i en så bra familj efter rematchen också. Verkligen hittat familj för livet. Slut med klychandet. Sammanfattning: gaaaaah måste nypa mig i armen nästan för att inse hur jäkla bra jag har haft det här i USA. Det har alltid varit en dröm att flytta hit och nu har jag snart bott här i 2 år. Vet att det är många blivande au pairer som tittar in här ofta och tvekar ni på om det är rätt val att åka eller ej så säger jag bara SLUTA TVEKA. Testa. Ge det en chans. Ni kommer inte ångra er. Jag tycker själv inte att jag har förändrats som person sen jag flyttade hit men när jag hör hur mina (första) värdföräldrar pratar om mig och hur jag förändrats sen vi först träffades så inser jag det själv. 
 
Nu: sova. Sista jobbveckan ensam börjar imorgon och den är fullproppad. Ska ta tag i att visa alla mobilbilder och snaps från senaste veckorna också. 
 Kom ihåg mig?