This week

Hej på er! Nu har ännu en jobbvecka passerat och denna har faktiskt gått extremt fort! Har varit fullt upp hela tiden och sedan har jag även haft fullt upp på kvällarna också så det är väl därför.  Ska försöka dra liten sammanfattning eftersom jag inte haft tid att uppdatera. I måndags hade jag, Kali, Marta och Lilly myskväll hemma hos Marta där vi kollade på finalen av Bachelorette. Åt massa gott och bara mös i hennes säng. Vi har alla varit besatta så då ville vi gärna se finalen tillsammans. I tisdags hade vi au pair möte på Yoghurtland i Tustin. Där vara ganska många nya så det var lite mer lära-känna-varandra-möte. Sedan avslutade jag, Kali och Julia kvällen med middag på In-N-Out. Alltså bästa bästa burgaren någonsin.  I onsdags efter jobbet mötte jag upp Marta på Irvine Spectrum och fick lite shopping gjort. I torsdags låg vi några tjejer hemma hos Marta vid hennes pool och stekte i några timmar så jag fick äntligen lite mer färg och på kvällen åkte jag till Fashion Island och Newport för lite shopping och lite sånt. Ikväll väntar någonting väldigt kul och imorgon ska jag ut på en överraskning haha så får helt enkelt uppdatera när jag själv vet vad jag ska göra. Nästa vecka SKA jag ta tag i att börja berätta och visa alla fantastiska bilder från mina två veckor i Hawaii! 
 
 

Beach day @ Corona del Mar

Not as nice as Hawaiian beaches but this will have to do. 
 
Idag bestämde jag och Marta oss för att åka till stranden när vi vaknade. Vi låg och pratade och skrattade i några timmar innan vi fick nog av allt sand och att inte kunna bada för att vattnet var så kallt. Dessutom var vi båda tvugna att åka tillbaka för att jobba på eftermiddagen. Jag kan nog ha haft den skönaste jobbdagen ever. Barnens simlag hade fest vid våran pool så där var seriöst hur mycket barn och simlärare som helst. Massa mat, glass och godis och sedan kollade barnen på en film i biosalongen som ligger i vårat poolområde. Så jag låg mest och plaskade i vattnet och kollade sedan filmen i biosalongen med alla innan vi gick hem och de slocknade direkt. Älskart! 

Surprise birthday/poolparty & blind date

I lördags sov jag det längsta jag gjort sedan jag flyttade till USA  tror jag- 11.00 haha. Det berodde nog på att min värdfamilj var bortrest och jag inte vaknade av barnen. Är nog inte ensam au pair som klagar på att man aldrig får sova ut på helgerna pga barnen som tycker det är en bra ide att leka precis utanför ens dörr.. Hur som helst, det var inte alls det jag skulle berätta om. Vaknade av ett sms av Kali som tyckte att vi skulle hänga vid min pool några tjejer under dagen. Väldigt bra ide tycke jag men det jag inte visste var att de planerade en liten surprise för mig. Så helt plötsligt försvinner Kali och ska hämta Marta och Lilly och de kommer tillbaka sjungandes med ballonger, tårta och lite allt möjligt. Alltså hur fina vänner?! Fick en surprise fest i Hawaii av alla på touren (som jag kommer berätta mer om, så kul födelsedag verkligen) och sen igår ännu en överraskining? Vem älskar inte överraskingar liksom?? Vi spenderade dagen vid poolen, åt gott och pratade om fredagens utgång och kvällens lilla blind date som jag på något vis hade övertalats att gå på av Lilly kvällen innan haha. 
 
Fixade iordning oss och sen blev jag och Lilly upphämtade av hennes kille och mötte upp två av hans roomies/kollegor var av en var min "blind date" + 1 au pair till och ett annat par. Vi åt middag på Irvine Spectrum, gick på bio och såg Southpaw som verkligen var jättebra. Kanske inte bästa filmen att se med människor man precis träffat när man måste sitta hela filmen och hålla tillbaka tårarna haha. Efter filmen skilljdes vi några åt och så var vi 4 st som gick och åt cheesecake från cheesecake factory (första gången för mig). Efter en stund gick det andra paret också så jag och "blind daten" hängde i några timmar till. Haha såååå ja, nu har man ju gått på blind date också. Quite the experience kan jag tala om haha.