Surprise birthday/poolparty & blind date

I lördags sov jag det längsta jag gjort sedan jag flyttade till USA  tror jag- 11.00 haha. Det berodde nog på att min värdfamilj var bortrest och jag inte vaknade av barnen. Är nog inte ensam au pair som klagar på att man aldrig får sova ut på helgerna pga barnen som tycker det är en bra ide att leka precis utanför ens dörr.. Hur som helst, det var inte alls det jag skulle berätta om. Vaknade av ett sms av Kali som tyckte att vi skulle hänga vid min pool några tjejer under dagen. Väldigt bra ide tycke jag men det jag inte visste var att de planerade en liten surprise för mig. Så helt plötsligt försvinner Kali och ska hämta Marta och Lilly och de kommer tillbaka sjungandes med ballonger, tårta och lite allt möjligt. Alltså hur fina vänner?! Fick en surprise fest i Hawaii av alla på touren (som jag kommer berätta mer om, så kul födelsedag verkligen) och sen igår ännu en överraskining? Vem älskar inte överraskingar liksom?? Vi spenderade dagen vid poolen, åt gott och pratade om fredagens utgång och kvällens lilla blind date som jag på något vis hade övertalats att gå på av Lilly kvällen innan haha. 
 
Fixade iordning oss och sen blev jag och Lilly upphämtade av hennes kille och mötte upp två av hans roomies/kollegor var av en var min "blind date" + 1 au pair till och ett annat par. Vi åt middag på Irvine Spectrum, gick på bio och såg Southpaw som verkligen var jättebra. Kanske inte bästa filmen att se med människor man precis träffat när man måste sitta hela filmen och hålla tillbaka tårarna haha. Efter filmen skilljdes vi några åt och så var vi 4 st som gick och åt cheesecake från cheesecake factory (första gången för mig). Efter en stund gick det andra paret också så jag och "blind daten" hängde i några timmar till. Haha såååå ja, nu har man ju gått på blind date också. Quite the experience kan jag tala om haha. 
 
 
 

Hej! Jag är i LA med min familj just nu och jag och min syster är sugna på att gå ut någon kväll men jag har inte fyllt 21, går det att komma in ändå? Och jobbar promoters på samma sätt här som i new york? :)

Svar: Du måste tyvärr ha legg, även om det är ett dålig falsklegg. Det finns absolut promoters i LA, men det är inte alls lika stort som i NYC tyvärr. Har tyvärr inga promoter kontakter eftersom jag inte gått ut i LA så mycket. Lycka till!
Eva
Kom ihåg mig?