HIKE

 
Såhär kan det se ut när jag hikear i bergen precis där jag bor. Tycker verkligen om att naturen här är så varierande och att den verkligen bjuder på allt man kan tänka sig. Försöker oftast få med mig någon att gå med då det ibland  blir lite läskigt när någon orm eller så dyker upp (hänt alla gånger verkligen!) men ibland är det bara jag och musiken och det är skönt det också.
 

Crescent Bay Point Park

Hallå hallå. Nu äntligen går jag på helg! Är ledig hela fredag, lördag och på söndag jobbar jag bara 3 timmar på kvällen så det ska bli superskönt med långhelg kan man säga. Veckan har också rullat på i vanlig ordning. Gymmat en hel del, tagit det väldigt lugnt, haft lite picknickar osv. Inte jobbar så mycket denna vecka faktiskt. För några dagar sedan så behövde jag komma ut och bara vara för mig själv kände jag. Så jag packade med mig en filt, en bok och köpte med mig lite mat och låg på gräset med utsikten under i några timmar. Behöver sånt ibland. 
 
 

Balboa Island

 Balboa Island i mitt hjärta säger jag bara! Det är alltså en liten liten ö som tillhör Newport Beach. Okej, nu var det väldigt grått och mulet när jag var på Balboa Island förra helgen men alltså jag blev helt pangkär i alla husen vid vattnet. Så fina verkligen! Hela alltet var verkligen hur mysigt som helst och där jag hade jag minsann inte tackat nej till att bo. Förutom att vandra runt där vid vattnet och kolla på alla husen tillsammans med Julia så fick jag också äta min första Balboa Bar. De är bland annat med i serien The OC och Laguna Beach så det var ju självklarhet att man var tvungen att smacka på det. Och jag blev ju inte besviken direkt, så gott! Åkte faktiskt tillbaka några dagar senare bara för att äta glassen igen hehe. Och dessutom hittade jag riktig lakrits i en godisaffär där, alltså vi snackar god-svensk-lakrits-typ. Minsta sakerna kan verkligen göra en överlycklig när man inte varit hemma på 15 månader. Hit blir det iallafall fler turer, förhoppningsvis då vädret är bättre. Ni skulle bara veta hur grått och dåligt väder det är här just nu och så har det också varit i flera veckor. Gaaaaah vill ju kunna sola och va brun och faktiskt känna att jag bor i Cali!!!!! Hur som helst, efter Balboa Island så åkte jag och Julia vidare till The District som ligger i Tustin för att kolla på Pitch Perfect 2. Gillade inte 1an så mycket men denna var faktiskt väldigt rolig!