MAX BRENNER

Älskar man choklad (vem gör inte det liksom?) och bor i närheten av New York så måste man helt enkelt besöka Max Brenner eller chokladrestaurangen som jag kallar den. Har skrivit om restaurangen innan och det var en av de ställerna jag saknade när jag bodde i Cali.  Alltså så himla gott. Deras dipsås som innehåller choklad är helt jäkla fantastisk och deras chokladfondue är lika fantastiskt den. Testa testa testa! 
 
 

Saturday shenanigans

 
Gruppbild från i lördags. Började lördagen med att vakna upp på hotell, åt frukost med min kompis som var här och hälsade på och och fixade iordning oss. De skulle på bröllop så jag började lördagens festligheter på Lavo brunch, PHD, middag med gruppen på bilden och avslutade på TAO innan jag drog mig vidare på liten efterfest downtown med massa svenskar och mina kompisar från Sverige bland annat. Himla bra kväll som avslutades med att vi stupade i säng på hotellrummet efter en lååång utgång. 

Staten Island Ferry

 Ligger i vanlig ordning väldigt efter med uppdateringen om vad jag har haft för mig här. Har gått och blivit sjuk lagom till Halloween så jag har köpt på mig en massa medicin och hoppas på mirakel. Enda gångerna jag får liiiite liiite hemlängtan här är när jag är sjuk. Blir som en liten bebis som tycker så himla synd om mig själv haha. Tur att jag inte blir sjuk så ofta! Här kommer iallafall lite bilder från förrförra helgen då jag och Cecilie hade en turistdag i city. Vi började dagen med att åka ner till Battery Park där vi tog Staten Island Ferry för att få utsikt över manhattan och frihetsgudinnan. Denna färja går varje halvtimma och är gratis så vill man bara få bra utsikt över frihetsgudinnan men känner att man inte vill av på ön så passar det perfekt. Vädret var inte det bästa så tyckte detta var ett perfekt alternativ, särskilt eftersom jag redan tagit båtan till ön där frihetsgudinnan står. Såhär såg det alltså ut från båten. Tröttnar aldrig på denna skyline.