Blandat från Cali

 
Här kommer lite blandade bilder från mina sista två veckor i OC. Har fortfarande massa bilder därifrån som aldrig lagts upp så det får dyka upp lite då och då som lite throwbacks. En helg satt vi barnvakt åt Kalis värdbarn och eftersom de är så små (3 st under 3 år) så passade vi på på kvällarna när de sov med att ha riktiga myskvällar med tacos och pizza samt massa kvalitetstid. Satan va jag saknar dessa tjejer alltså! En annan dag låg vi i poolen samt hängde på Irvine Spectrum och en dag var vi tvugna att smörja in Martas hunds rumpa med salva. Hahaha the glamorous life of an Au Pair!!! Inte alltid jag berättar om alla tråkiga vardagssysslor man var utstå som Au pair men här lyckades jag fånga detta på bild. Jag agerade mest snapchat filmare dock. Brukar komma undran med sysslor jag inte vill göra ibland genom att skylla på att jag tar kort och dokumenterar det hela. Att de kommer uppskatta det om några år när de har alla bilder/filmer att se tillbaka på. Samma sak när vi var i Hawaii, slapp på något sätt bygga upp tälten de flesta kvällarna eftersom jag filmade och tog kort på alla som gjorde det istället. På något sätt tycker alla det är okej då haha. 

Gott!

Hej! Jag planerar att åka som au pair efter studenten, och har några frågor.

1. Vad hade du för tidigare barnerfarenhet? Jag har nämligen inte tillräckligt många timmar så har du något tips på hur man kan få fler timmar?
2. Rekommenderar du CC som organisation?
3. När tror du det är bäst att börja med sin ansökan om man vill åka så snart som möjligt efter studenten?:)

Hej! Jag och min pojkvän ska åka till New York i mars (11-20) och jag undrar vad för väder det är då?

Svar: Hej! Det varierar ganska mycket faktiskt! Har man otur så är det snöstorm och skitkallt men har man tur kan det ändå vara soligt och lite skönt ute. Det är inte så jättekallt ändå i temperatur om jag tänker tillbaka på förra året samt året innan det men det kan som sagt fortfarande ligga kvar en del snö på marken! Svårt att svara på tyvärr exakt hur vädret brukar vara då eftersom det kan variera så mycket! Tror ändå det påminner en del om vädret som är i Sverige samtidigt!
Eva
Kom ihåg mig?